Over ons

Riet Vandelanotte studeerde af in 2018 als Pediatrisch kinesitherapeut na de opleiding aan UGent. Ze richtte een afdeling pediatrie op in groepspraktijk Motics te Tielt. Aanvankelijk werd dit gecombineerd met een job als kinderkinesitherapeut in het Dominiek Savio Instituut te Gits. Sinds 2020 werkt ze fulltime als zelfstandig kinesitherapeut.

Daarnaast heeft ze een bijzondere interesse in de pre- en postnatale kinesitherapie. In het kader van deze doelgroep werden diverse bijscholingen gevolgd in België en Nederland om zo de nodige kennis, expertise en vaardigheden te verwerven.

Sinds 2023 kunnen baby’s, kinderen en zwangere of bevallen vrouwen terecht in haar eigen praktijk Kineriva te Oostrozebeke. Ze blijft hiernaast werkzaam in groepspraktijk Motics te Tielt.

Er wordt veel belang gehecht aan hands- on behandeling, individuele begeleiding van oefentherapie en een persoonlijke aanpak.

kineriva kinetherapie

Gegevens

Contacteer ons

Een consultatie kan enkel op afspraak. Hiervoor kan u telefonisch terecht op 0475 58 54 07 of via het contactformulier.

Indien een afspraak wegens omstandigheden niet kan doorgaan, vragen we om deze minstens 12u op voorhand telefonisch te annuleren.